skip to Main Content

VCA** Gecertificeerd

APR Projects is VCA** gecertificeerd

VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. APR Projects beschikt over dit certificaat. Onze werknemers zijn allen VCA gecertificeerd zodat zij veiliger en milieubewust werken.

Wat is VCA?

Veilige werkomgeving en -omstandigheden zijn belangrijk voor iedereen, zowel voor werknemers als tijdelijke arbeidskrachten (uitzendkrachten en aannemers). Om bedrijven die diensten verlenen aan de petrochemische industrie te beoordelen en te certificeren op hun veilige werkwijze ontwikkelde de Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV) VCA, wat VGM Checklist Aannemers (VGM = Veiligheid Gezondheid en Milieu) betekent. In feite is VCA meer dan een checklist. Het is een veelzijdig en compleet programma waarmee dienstverlenende bedrijven objectief en structureel worden getoetst en gecertificeerd op hun VGM-beheersysteem.

APR Projects en VCA**

De basis certificering van VCA houdt zich bezig met de directe beheersing van veiligheids- gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer, dus op uitvoerend niveau. VCA** houdt zich, naast het uitvoerend niveau, ook bezig met beleid, structuur en planvorming ten aanzien van veiligheid, gezondheid en milieu. Wij, van APR Projects, gaan verder dan de basis. Wij zijn specialisten.

Meer informatie over VCA?

Neem direct contact met ons op; onze klantenservice helpt u graag verder!

Back To Top