skip to Main Content

Over APR-Projects; allround circulair bouwbedrijf.

APR Projects is een allround bouwbedrijf, thuis in het hergebruiken van bestaande gebouwen. Wij zijn experts in het realiseren van duurzame en circulaire bouwwerken en maken met dat oogpunt heldere en creatieve concepten. We zien kansen in het hergebruiken van grondstoffen en gebouwen.

We zijn dan ook blij dat de Rijksoverheid bekend heeft gemaakt dat in 2030 de helft van de gebouwen circulair moet worden gebouwd. Bij APR Projects staat duurzaamheid al veel langer op de agenda. We zijn een van de pioniers op het gebied van duurzaam bouwen

Circulair versus lineair bouwen

Circulair bouwen vraagt namelijk om een andere benadering dan lineair bouwen. We bouwen niet alleen voor de opdrachtgever, maar houden ook rekening met gebruikers die daarna komen. Door slim en zo flexibel mogelijk te (her)bouwen, worden gebouwen toekomstbestendig.

Van beton tot buitenconstructies

Bij APR kunt u terecht voor heiwerken, betonwerkzaamheden, stalen buitenconstructies, glasvliesgevels, stalen binnen constructies, verdiepingsvloeren en trappen. Onze taak is om het casco wind- en waterdicht op te leveren. Tijdens een bouw- of herbouwproject hergebruiken we zoveel mogelijk materiaal. Ook helpen we bij het inrichten van gebouwen.

Ons grote voorbeeld

Wie denkt dat Elon Musk een duurzaamheidsgoeroe is moet zich eens in onze held Richard Buckminster Fuller verdiepen. Hij was al bezig met duurzaamheid toen Musk zelf nog een prototype was. Met zijn uitspraak Integrity is the essence of everything succesful is hij een voorbeeld voor alle bedrijven die ecologie en duurzaamheid (waard)eren. Een voorbeeld voor ons.

Wil je meer weten over APR Projects?

Zoekt u ondersteuning bij duurzame en circulaire bouwprojecten?

Back To Top