skip to Main Content

Revitaliseren van gebouwen en locaties

De makkelijkste manier om grondstoffen te besparen, is om niet te kiezen voor nieuwbouw. Kijk eens kritisch naar leegstaande gebouwen of ongebruikte locaties. Zijn er mogelijkheden om dromen waar te maken op een bestaande plek? Bij APR Projects zijn we gespecialiseerd in het revitaliseren van gebouwen en locaties.

Geoefend oog voor hergebruik

We hebben een geoefend oog voor gebouwen die geschikt zijn voor hergebruik. Met het oog op circulaire doelstellingen moeten veel bedrijven afscheid nemen van een oud idee: dat een prestigieus nieuwbouwproject meer indruk maakt dan herbouw. Het tegendeel is waar. Nu duurzaamheid ook in de bouwwereld hoog op de agenda staat, kunt u pas echt verbluffen maken met een gebouw dat wordt hergebruikt.

Unieke sfeer

Herbouw zorgt vaak voor een unieke sfeer binnen panden en bedrijven. Denk maar aan de oude fabrieksgebouwen die massaal worden omgetoverd tot inspirerende horecagelegenheden. Of scholen die worden getransformeerd tot prachtige appartementencomplexen. Daar kan geen nieuwbouwproject aan tippen.

Voordelen van revitalisatie

Revitalisatie van gebouwen heeft nog meer voordelen. Sowieso is het vaak goedkoper. Daarnaast gaat het vaak om unieke gebouwen op interessante locaties. Ondernemers kweken goodwill in de buurt door een buurt- of stadsbepalend gebouw opnieuw te waarderen en te investeren in herbouw ervan.

Ondersteuning nodig op het gebied van circulair bouwen?

Wij zijn pionier op dit gebied en helpen u graag.

Back To Top