skip to Main Content

ALU DOME AMSTERDAM

Circulair bouwen
in de Randstad…

Circulair bouwen: begon als geheim project; 14.11.2017

Psst… kunt u een geheim bewaren? Volgens een onderzoek van de Colombia Business School hebben mensen gemiddeld 13 geheimen. Bij APR hebben we er maar eentje en het kost ons al veel moeite om niet uit de school te klappen. We zijn namelijk erg trots op ons nieuwe project: het toppunt van duurzaam en circulair bouwen. Maar we mogen er dus nog niks over zeggen. En dat terwijl het echt een huzarenstukje is. We herbouwen namelijk de droom van een bekende architect en geven het een nieuwe bestemming.

Duizenden vierkante meters

Een tipje van de sluier… We bouwen aan groot gebouw met een vloeroppervlak van circa 3000 vierkante meter. Het is bijzonder van vorm en we hergebruiken de materialen uit 1970. Nog even geduld en dan mogen we het geheim delen. Vooruit, nog één hint dan: luister naar het nummer The Architect van de Belgische band dEUS.

Duurzame herbouw

Wat we wel mogen vertellen? Dat we voor het project zijn gevraagd omdat we goed zijn in duurzame herbouw. En dat circulair bouwen voor ons geen geheimen heeft. Kunt u uw nieuwsgierigheid niet bedwingen? Neem dan contact met ons op; zodra we meer mogen vertellen bent u de eerste die we op de hoogte brengen van dit bijzondere project.

TYPE PROJECT

Circulair bouwen

OPDRACHTGEVER

TeKa

PLAATS

Amsterdam

ARCHITECT

Guido Bakker

GEBRUIKSFUNCTIE

Werken
Leren
Educatief

GEREALISEERD

100 % gerealiseerd: 30.11.2018

CONTRACTVORM

Hoofdaannemer met nevenaannemers

DOORLOOPTIJD

Totaal 376 werkdagen

Gerealiseerd:

Back To Top